Po zimowej przerwie Źrebięciarnia ponownie otwiera dla Was swoje wrota! Zapraszamy Was do wspólnego świętowania miłości i wyjątkowych chwil od 14 do 16 lutego. Na ten wyjątkowy weekend przygotowaliśmy specjalnie skomponowane walentynkowe menu , pełne nowych, sezonowych smaków, a także niepowtarzalną atmosferę, która sprawi, że ten czas będzie naprawdę magiczny.
Kolacja walentynkowa (zdecyduj się na cały set lub poszczególne dania z karty)Autorskie dania i starannie dobrane wina. Romantyczny nastrój w wyjątkowym miejscu. Dla chętnych możliwość noclegu w zabytkowych wnętrzach Stajni, by przedłużyć tę wyjątkową atmosferę i cieszyć się spokojnym porankiem w Folwarku.
MENU DEGUSTACYJNE wersja mięsna
| Przystawka |
Gravlax peklowany z burakami i ginem z granatem
i marynowaną czerwona cebulą w occie jabłkowym LF/GF
| Zupa |
Krem z pieczonej papryki z grzankami
i musem z koziego sera i rozmarynu wege
| Danie główne |
Polędwica z dorsza z valoute selerowym, jajkiem poche,
kawiorem i krakersem z pestek dyni GF
Filet z kaczki z tatarem z buraka i jabłka
z krokietem z pasternaka i sosem z wina porto
| Deser |
Kremowy sernik czekoladowy z orzechami laskowymi
i coulis malinowym wege
MENU DEGUSTACYJNE wersja wege
| Przystawka |
“Gravlax” z dyni piżmowej z burakami i ginem z granatem
i marynowaną czerwona cebulą w occie jabłkowym LF/GF
| Zupa |
Krem z pieczonej papryki z grzankami
i musem z koziego sera i rozmarynu
| Danie główne |
Gratin z selera z rukolą, jajkiem poche,
i krakersem z pestek dyni GF
Stek z bakłażana z tapenadą z suszonych pomidorów
na szpinaku z krokietem z pasternaka
| Deser |
Kremowy sernik czekoladowy z orzechami laskowymi
i coulis malinowym
Menu degustacyjne – 190 zł/osobę
(możliwość wyboru pojedynczych dań)
Nocleg w Stajni – 450 zł/pokój dwuosobowy ze śniadaniem
Pakiet specjalny: kolacja walentynkowa + nocleg w Stajni + śniadanie – 830 zł/ pakiet
REZERWACJE: 511 470 499