W polskiej tradycji głęboko zakorzeniona jest idea wspólnego ucztowania.
Chcielibyśmy tę tradycję przywrócić w naszym Folwarku, a święto Babci i Dziadka jest ku temu idealną okazją.
Co znajdziecie na stole?
Wazę gorącego rosołu z ziołowymi kluseczkami
Kurczaki pieczone w całości
Dodatki warzywne
Kalafior pieczony w całości
Specjały Szefa Kuchni
Kompot do obiadu
A na deser…
kawałek tortu czekoladowego z konfiturą jagodową
a do tego pyszna włoska kawa lub herbata 🙂
przykładowo:
CENA OBIADU
DLA 4 OSÓB DOROSŁYCH
95,50 ZŁ/OS
a w szczegółach:
Obiad składa się 2 elementów:
1. Wyboru ilości pieczonych kurczaków
2. Podania ilości gości w tym informacji ile jest dzieci 3-8 lat.
1.
Pieczony kurczak 110 zł / sztuka (1 szt to sugerowana ilość dla 4 osób)
2.
Dedykowany pakiet do kurczaka
z zupą, dodatkami
deserem i napojami
osoba dorosła 68 zł | dziecko 3 do 8 lat 50 zł
Zupa
Rosół domowy z ziołowymi kluseczkami
Dodatki
Opiekane ziemniaczki
Kopytka domowe
Surówka z kapusty i marchewki
Sałatka z kiszonego ogórka
Buraczki wąsowskie
Specjały Szefa Kuchni
Pikle ogórkowe
Topinambur piklowany
Kalafior pieczony w całości
Ciemny sos
Deser
Porcja tortu czekoladowego z konfiturą jagodową
Napoje
Kawa lub herbata Woda i kompot w karafce
*istnieje możliwość zamówienia tortu w całości
torcik 6-8 osób 90 zł
może być także większy
REZERWACJE RODZINNEGO OBIADU PRZYJMUJEMY
TYLKO DO CZWARTKU 19 STYCZNIA
TEL: 511 470 499
Pomysł na prezent dla Dziadków?
Zestaw upominkowy lub Voucher dostępny w wersji wydrukowanej i zapakowany
w elegancką kopertę lub w wersji elektronicznej.
W skład zestawu upominkowego wchodzi:
Miód lipowo-faceliowy zbierany z około folwarkowych lip
i naszych eko upraw
Nalewka rzemieślnicza np. dereniówka, wiśniówka z nutą czekolady, pigwówka i inne
Wiśnie w whisky rozgrzewający dodatek do herbaty
cena zestawu: 90 zł
(nalewka 100 ml, miód 420 gram, wiśnie 200 ml, ozdobna torebka)
W WEEKEND 21-22 STYCZNIA
STARTUJEMY TEŻ Z NOWYM MENU
REZERWACJE NA OBIAD Z KARTY MENU
PRZYJMUJEMY NA BIEŻĄCO TEL. 511 470 499